MySQL plugin

Eochaidh

Elita
Zpráv
214
Bodů
344
Místo
Slovensko
Servery
ms3.hicoria.cloud:32580
Ahojte,

potrebujem pomoc a to že som si napoji plugin na MYSQL
Kód:
public class SQLManager
{
  private static String hostname;
  private static String port;
  private static String database;
  private static String user;
  private static String password;
  private static Connection connection = null;
 
  public static void setup(String host, String db, String p, String u, String pass)
  {
    hostname = host;
    port = p;
    database = db;
    user = u;
    password = pass;
  }
ale potrebujem ešte vytvoriť tabulku kde sa to bude zapisovať. Robím plugin na AntiSpam+AntiSwear a ten AntiSwear tie slová ktoré su zakázané sa zapisuju do configu a ja potrebujem tie slová čo su v configu zapísane nadávky - *****, *****, kid atď aby boli zapísané v databázi kvôli iným serverom aby sa to nemuselo vypisovať na každý server.
 

Yoshino

Elita
Zpráv
107
Bodů
354
Ahoj, tabulku vytvoris tak, ze posles do pripojenej databaze sql prikaz, ktory bude vyzerat napriklad nejak takto: CREATE TABLE IF NOT EXISTS tabulka (stlpec1 VARCHAR(16));
Vacsinou sa nieco taketo posiela pri spusteni pluginu, cize v onEnable metode.
Samozrejme tam mozes mat viac stlpcov, kazdemu mozes urcit iny datovy typ a podobne. Nebudem tu vypisovat co a ako, kedze existuje kopa dokumentacii.
Mimochodom, nepride mi ako najlepsie riesenie pouzivat MySQL a pri kazdom odoslani spravy ju requestovat s tym, aby checkla, ci slovo existuje v tabulke a tym napisala, ze sa nesmie nadavat alebo nieco. Lepsie riesenie je bud requestnut databazu raz, s tym, ze vytiahnes vsetky riadky (napriklad v onEnable), cize vsetky nadavky a ulozis si ich niekam do premennej a po cely cas budes pristupovat len k nej. Pokial napriklad pridas slovo, tak len restartnes server, aby sa pridalo slovo aj do lokalnej premennej a je to. Druha moznost je Redis, ktory mozes requestovat skoro stale, popripade nieco ine, ale urcite nie MySQL.
A este k pridaniu slov z yaml suboru: pokial sa ti nechcu vypisovat rucne do tabulky, tak len for loopni tie slova z configu a cez INSERT si ich to pekne vlozi do tabulky.
 

Eochaidh

Elita
Zpráv
214
Bodů
344
Místo
Slovensko
Servery
ms3.hicoria.cloud:32580
Vedeli by ste mi to prosím niekto už poslať naprogramované aj s tou tabulkou a aby to bralo slova z configu? Ten kod z DB čo som tu poslal + tam priradit tu tabulku na tie slová z configu
 

cancerex

don't waste my fcking time
Zpráv
113
Bodů
234
Místo
Bratislava
Vedeli by ste mi to prosím niekto už poslať naprogramované aj s tou tabulkou a aby to bralo slova z configu? Ten kod z DB čo som tu poslal + tam priradit tu tabulku na tie slová z configu
A nechcel by si este, aby to malo pri tej praci s databazou nejake specialne efekty? To sa vola "spoonfeeding" a je co sa tyka programovania (v normalnej komunite) dost odcudzovany. Snad tu nie je nikto taky, kto by ti to realne poslal.
 
Top