Vyřešeno Mysql - post_max_size

Status
Zamknuto

hlodan

Zakladatel serveru HyperCraft.cz
Zpráv
23
Bodů
57
Místo
Czech Republic
Servery
89.203.250.170
ts3.HyperCraft.cz
Ahoj nevíte někdo proč když jsem nastavil v configu php.ini upload_max_filesize a post_max_size na 25M tak furt v admineru i phpmyadmin vidím 2M? A když zkusím nahrát soubor tak mi to píše že je to moc velký soubor.
 

Heroify

Moderátor
Moderator
GS sekce
Zpráv
1 168
Bodů
1 173
Servery
mc.DarkMC.eu
Dobrý den,

nastavil jste upload_max_filesize a post_max_size v souboru php.ini? Následně je nutné restartovat HTTP server. Ve Vašem případě pomocí příkazu: service apache2 restart
 

hlodan

Zakladatel serveru HyperCraft.cz
Zpráv
23
Bodů
57
Místo
Czech Republic
Servery
89.203.250.170
ts3.HyperCraft.cz
Ano, toto jsem nastavil a dal service apache2 restart, zkusil jsem i reboot ale ani to nepomohlo.
 

Heroify

Moderátor
Moderator
GS sekce
Zpráv
1 168
Bodů
1 173
Servery
mc.DarkMC.eu
Pošlete váš php.ini soubor.
 

Heroify

Moderátor
Moderator
GS sekce
Zpráv
1 168
Bodů
1 173
Servery
mc.DarkMC.eu
Editujete soubor php.ini umístěný v /etc/php/7.3/apache2/? Co se Vám vypíše, pokud použijete phpinfo();?
 

hlodan

Zakladatel serveru HyperCraft.cz
Zpráv
23
Bodů
57
Místo
Czech Republic
Servery
89.203.250.170
ts3.HyperCraft.cz
Ano, edituji a nejsem si jistý kam přesně to mám vložit. A pokud do putty, tak to napíše toto:
-bash: syntax error near unexpected token `('
 

Heroify

Moderátor
Moderator
GS sekce
Zpráv
1 168
Bodů
1 173
Servery
mc.DarkMC.eu
Stačí vytvořit .php soubor a vložit do něj:
PHP:
<?php
    phpinfo();
?>
 

Heroify

Moderátor
Moderator
GS sekce
Zpráv
1 168
Bodů
1 173
Servery
mc.DarkMC.eu
Jak jste soubor vytvářel? Soubor zmizet sám nemůže.
 

hlodan

Zakladatel serveru HyperCraft.cz
Zpráv
23
Bodů
57
Místo
Czech Republic
Servery
89.203.250.170
ts3.HyperCraft.cz
Dal jsem .php v složce /etc/php/php7.3/apache2 a tam jsem dal .php vložil text a soubor zmizel
 

Matyas66cz

Elita
Zpráv
288
Bodů
379
Místo
eee :(
Za 1. Ten soubor dej na server /var/www/html (Takhle mám cestu já) tam vytvoř př. test.php, do něho vlož ten text, a přejdi na web, napiš tam tvou ip/doménu, př. test.cz/test.php, a pošli to co ti z toho vypíše.
 

hlodan

Zakladatel serveru HyperCraft.cz
Zpráv
23
Bodů
57
Místo
Czech Republic
Servery
89.203.250.170
ts3.HyperCraft.cz
Ahoj, díky tomu php info tak jsem zjistil že se to nenastavilo, vše jsem musel nastavit i v ostatních složkách, děkuji moc za pomoc.
 
Status
Zamknuto
Top